Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ MOU

Τίτλος: Η αξία του νερού στη ζωή μας

Περίληψη: Η εκπομπή "’Ολα για την υγεία mou" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί στο MEGA αναφέρεται στην σημαντική αξία του νερού στην καθημερινότητά μας. Καταρρίπτει μύθους για την ποσότητα του νερού που πρέπει να καταναλώνουμε και απαντά στο ερώτημα αν είναι τελικά ασφαλές το νερό στη χώρα μας.
Το νερό είναι το πιο φθηνό αλλά το πλέον πολύτιμο αγαθό για την ίδια μας τη ζωή. Είναι απαραίτητο για βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, όπως για παράδειγμα της συγκέντρωσης του μυαλού, της ενυδάτωσης του δέρματος, της υγείας των ιστών και των κυττάρων.
Οι επιστήμονες εξηγούν σε τί διαφοροποιούνται τα εμφιαλωμένα νερά μεταξύ τους αλλά και με το νερό της βρύσης, πότε συνιστώνται αλλά και πόσο ασφαλή μπορεί να είναι ανάλογα με τον τρόπο αποθήκευσής τους. Οι συνεργάτες της εκπομπής αναζητούν τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει το νερό στο δέρμα και συνολικά στην ευεξία, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της άμυνας του οργανισμού και σε άλλα συστήματα που μας κάνουν περισσότερο ευδιάθετους και υγιείς. Διερευνάται, επίσης ο ρόλος των ιαματικών νερών και οι επιστήμονες τοποθετούνται σχετικά με την χρησιμότητά τους σε συγκεκριμένη ομάδα παθήσεων όπως οι δερματοπάθειες και τα μυοσκελετικά προβλήματα.

Συντελεστές: Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική Ομάδα: Ειρήνη Ρουμπεΐδου, Χάρης Ιωάννου, Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λίτσα Δελή