ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝΝ ΥΓΕΙΑ MOU 

Τίτλος: Πώς θα βγω στην παραλία;

Περίληψη: Η εκπομπή «”Ολα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται  από το MEGA, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα της εποχής «πώς θα βγω στην παραλία», που βασανίζει πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες κάθε ηλικίας. Στη χώρα μας, η διατήρηση του βάρους και γενικότερα μιας καλής εικόνας σώματος είναι μια δύσκολη υπόθεση. Οι δίαιτες αδυνατίσματος πριν το καλοκαίρι δεν διαρκούν πάνω από 4 εβδομάδες για το 55%, ενώ 6 στους 10 από αυτούς που καταφέρνουν να χάσουν βάρος με ανορθόδοξη δίαιτα πριν το καλοκαίρι, σε βάθος χρόνου παίρνουν περισσότερα από τα κιλά που έχασαν. Αντίθετα, μόνον ένας στους πέντε καταφέρνει να διατηρήσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τα κιλά που έχασε.

Οι επιστήμονες μιλούν για τους εφικτούς στόχους μιας δίαιτας, τις νεότερες τάσεις στη διατροφή αλλά και για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την κατακράτηση υγρών και το ενοχλητικό φούσκωμα. Επίσης, καταρρίπτουν μύθους για την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος και προτείνουν αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπισή τους ενώ αναφέρονται στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων των γνωστών μεθόδων αποτρίχωσης. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον ρόλο της άσκησης και τις νέες τάσεις που αφορούν την εκγύμναση του σώματος. 

Προσκεκλημένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία μιλά για όλα όσα την «ενοχλούν» στην εικόνα του σώματός της λίγο πριν βγει στην παραλία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Ειρήνη Ρουμπεΐδου, Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Λίτσα Δελή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δήμος Παυλόπουλος