Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ SEX

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ

Τίτλος: Η ιατρική πλευρά του σεξ

Περίληψη:
Η εκπομπή "’Ολα για την υγεία mou" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί στο MEGA διερευνά τα συχνότερα προβλήματα που αφορούν τον άνδρα (αδυναμία στύσης, πρόωρη ή καθυστερημένη εκσπερμάτιση, έλλειψη επιθυμίας) αλλά και τη γυναίκα (έλλειψη επιθυμίας, απουσία διέγερσης, αδυναμία οργασμού, πόνο κατά την επαφή, κολπική ξηρότητα) και αναζητά τις αιτίες που κρύβονται πίσω από αυτά.
Το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. ‘Ομως, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονούνται ότι δεν παίρνουν την χαρά που θα ήθελαν μέσα από την ερωτική τους ζωή. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως οι οργανικές και οι ψυχογενείς διαταραχές που εμφανίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι με αποτέλεσμα την σεξουαλική δυσλειτουργία.
Οι ειδικοί μιλούν για τις νέες μεθόδους αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας στον άνδρα και τονίζουν πως η ανεργία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που βλάπτουν την σεξουαλική ζωή ανδρών και γυναικών.
Οι επιστήμονες συζητούν ακόμη για το εύκολο, γρήγορο και χωρίς ουσιαστικό συναίσθημα σεξ που προκύπτει συνήθως μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Εξηγούν τον ρόλο της απιστίας αλλά και της ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, Θοδωρή Αθερίδη και Μαρία Καβογιάννη και συζητά μαζί τους για το αν ο γάμος και τα παιδιά "σκοτώνουν" το σεξ αλλά και ποιά είναι κατά τη γνώμη τους τα σημαντικότερα προβλήματα που "διαλύουν" την ερωτική ζωή του σύγχρονου ‘Ελληνα. 

Συντελεστές:
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική Ομάδα: Ειρήνη Ρουμπεΐδου, Χάρης Ιωάννου, Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λίτσα Δελή