ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ MOU

Τίλτος: Επιτέλους, ανέπνευσα!

Περιγραφή:Η εκπομπή "’Ολα για την υγεία mou" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί στο MEGA, αναζητά τις αιτίες που "βουλώνουν" τη μύτη μας και παρουσιάζει τα σημάδια που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε ότι δεν αναπνέουμε σωστά, καθώς οι περισσότεροι λανθασμένα πιστεύουμε ότι η αναπνοή μας είναι καλή.
Η εκπομπή διερευνά τα φυσικά αποσυμφορητικά και την αποτελεσματικότητά τους ενώ ειδικός εξηγεί στο στούντιο πώς πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός της μύτης. Οι επιστήμονες μιλούν για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η κατάχρηση των αποσυμφορητικών και προτείνουν λύσεις για καλύτερη αναπνοή από τη μύτη. Επίσης,  αναφέρονται στις λοιμώξεις που σχετίζονται με τη μύτη και παρουσιάζουν  τούς τρόπους που αντιμετωπιζονται η ρινίτιδα και η ιγμορίτιδα.
Γιατροί που ασχολούνται με τις επεμβάσεις στη μύτη μιλούν για τις ρινοπλαστικές και πόσο συχνά αυτές συνδυάζονται με πλαστική αποκατάσταση της μύτης και αναφέρονται στις νεώτερες μεθόδους ενδοσκοπικής χειρουργικής για τους πολύποδες, τις ρινικές κόγχες και τη χρόνια ιγμορίτιδα.
Τέλος, ο αθλητής του πόλο Αντώνης Βλοντάκης μιλά στην εκπομπή για την αξία της σωστής αναπνοής ενώ φιλοξενούμενη στο στούντιο είναι μια νέα γυναίκα που αποφάσισε να διορθώσει το στραβό διάφραγμα με στόχο να αναπνεύσει καλύτερα.

Συντελεστές:
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική Ομάδα: Ειρήνη Ρουμπεΐδου, Χάρης Ιωάννου, Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λίτσα Δελή