ΤΑ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ MOU               

Τίτλος: Μυστικά για γερή καρδιά

Περίληψη: Η εκπομπή "’Ολα για την υγεία mou" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται απο το MEGA παρουσιάζει όλα τα νέα μυστικά για γερή καρδιά.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες κάθε χρόνο καταγράφονται 15.000 καρδιακά επεισόδια και 1 στους 6 εφήβους εμφανίζει πάχυνση των αρτηριών εξαιτίας της αθηροσκλήρυνσης,  

Επιστήμονες σχολιάζουν τις νέες έρευνες που αναφέρονται στην οργή, το θυμό, την εκτόνωση, το γέλιο και το χιούμορ σε σχέση με την υγεία των αρτηριών αλλά και στις καθημερινές συνήθειες, όπως η μέτριας έντασης άσκηση, που μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Η εκπομπή παρουσιάζει τις σημαντικές διαφορές που έχει το καρδιαγγειακό σύστημα ενός άνδρα και μιας γυναίκας σε ένα «επιστημονικό debate» και διερευνά ποιά καρδιά είναι περισσότερο ευάλωτη απέναντι στον χρόνο. Επίσης, αναζητά την πραγματική αξία των γενετικών τεστ για την πρόβλεψη των καρδιοπαθειών, την αλήθεια γύρω από τα συμπληρώματα και τις βιταμίνες για την καρδιά αλλά και τα προληπτικά φάρμακα για την υγεία της καρδιάς.

Τέλος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συζητά με τρεις… «καρδιακές» φίλες -την Υρώ Μανέ, Καίτη Κωνσταντίνου και Μαρία Καβογιάννη- για μια νέα μελέτη που δείχνει ότι το "μοίρασμα" με τους φίλους μας βοηθά να ζήσουμε περισσότερο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική Ομάδα: Ειρήνη Ρουμπεΐδου, Χάρης Ιωάννου, Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λίτσα Δελή