Η ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ MOU

Τίτλος: Η ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ

Περίληψη: H εκπομπή "’Ολα για την υγεία mou" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στις 16:00 στο MEGA αναζητά τις αιτίες που αύξησαν την εμφάνιση σακχαρώδη διαβήτη, στους ενήλικες, τους εφήβους και τα παιδιά. Επίσης, παρουσιάζει τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση αυξημένου σακχάρου στο αίμα και προτείνει λύσεις για τον έλεγχο των τιμών του.

Μια νέα κοπέλα που πάσχει από διαβήτη τύπου Ι και υπήρξε πρωταθλήτρια ιππασίας μας περιγράφει πως ο διαβήτης δεν στάθηκε εμπόδιο σε ότι ήθελε να καταφέρει στη ζωή της.

Στην εκπομπή μιλά για την περιπέτεια της υγείας της η πρώην υπουργός κυρία Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους όσους ταλαιπωρούνται από τον σακχαρώδη διαβήτη, τονίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από κάθε θεραπεία. Οι επιστήμονες μας ενημερώνουν για όλα τα νεώτερα που ισχύουν στη δίαιτα ενός διαβητικού, ενώ ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει ένα γλυκό με τρεις διαφορετικούς τρόπους, το οποίο καλούνται να δοκιμάσουν στο στούντιο ασθενείς με διαβήτη.