ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ MOU 

Τίτλος: Χάσαμε τον ύπνο μας…

Περίληψη: Στην εκπομπή "’Ολα για την υγεία mou" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο MEGA οι ειδικοί εξηγούν πώς το άγχος της καθημερινότητας έχει επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου μας. Μιλούν για τα λάθη που κάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και λίγο πριν κοιμηθούμε, και προτείνουν απλές αλλά πολύ χρήσιμες συμβουλές για να ξαναβρούμε τον ύπνο μας. Από τη διατροφή, την άσκηση, τα βότανα και άλλες τεχνικές ως το στρώμα και το …ιδανικό μαξιλάρι.

Στο στούντιο της εκπομπής φιλοξενείται μια γυναίκα, που για πολλά χρόνια υπέφερε από υπνική άπνοια χωρίς να το γνωρίζει. Μιλά για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε λόγω της κακής ποιότητας ύπνου και εξηγεί πώς βρήκε λύση στο πρόβλημα της.

Οι ειδικοί παρουσιάζουν όλα τα νεώτερα για την αντιμετώπιση των διαταραχών του ύπνου και εξηγούν τι είναι τα υπναγωγά φάρμακα και πότε πρέπει να χρησιμοποιούμε. Ακόμα, αναφέρονται στην ειδική μάσκα-μοναδική θεραπεία για την υπνική άπνοια αλλά και στην αντιμετώπιση του ροχαλητού.

Τέλος, η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, εκμυστηρεύεται πώς κατάφερε να "νικήσει" την αϋπνία που την ταλαιπωρούσε σε μια περίοδο με έντονο στρες και αυξημένες υποχρεώσεις.