Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 9

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9
Φωτογραφίες από το παρελθόν

Περίληψη: Αν η ζωή μας είναι μια σειρά φωτογραφίες στο άλμπουμ του χρόνου, πώς ξέρουμε ότι οι καλύτερες δεν έχουν ήδη τραβηχτεί;
Ενθουσιασμένες με την επιστροφή του Ορέστη, η Ράνια κι η Λίλα μοιάζουν να έχουν ξεχάσει εντελώς την καινούργια παρέα τους. ‘Οταν όμως, για να αποθηκευθούν τα πράγματα του Ορέστη, θα πρέπει να αδειάσει το πατάρι με τις κούτες του Λουκά, η Ράνια θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Ο Φώτης δεν θέλει να ξαναγυρίσει στη σχέση του με τη Μαρία αλλά αναγκάζεται να αναθεωρήσει όταν στο σπίτι της Κατερίνας βρίσκει τον Βασίλη. Ο Γιάννης απολαμβάνει ένα γεμάτο ένταση οικογενειακό δείπνο με τη μητέρα του, ο Περιστερόπουλος κάνει μια επίσκεψη στη Μαρία και μια κασέτα γεμάτη εικόνες από το παρελθόν έρχεται να αναστατώσει τη ζωή των s1NgLEs. Θα καταφέρει η Ράνια να ξεπεράσει το παρελθόν της με τον Λουκά και να προχωρήσει παρακάτω; Θα καταφέρει η Κατερίνα να ξεπεράσει το παρελθόν της με τον Βασίλη και να τον διώξει απ’ το σπίτι; Θα μιλήσει ο Φώτης στην Κατερίνα για τα αισθήματά του; Και έχει πάει η Λίλα με Ινδονήσιο;..

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Μάξιμος Μουμούρης (Ορέστης), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Μαρία Κορινθίου (Μαρία)

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA