Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 22

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22
‘Ονειρα και Εφιάλτες, Μέρος Α

Περίληψη: Μπορούν τα όνειρα να επιζήσουν στον σκληρό κόσμο της πραγματικότητας;
Ερωτικά όνειρα, στα οποία ο Περιστερόπουλος μιλά γαλλικά, βασανίζουν τη Ράνια. Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί στα απωθημένα της και να αποτρέψει τα όνειρά της από το να γίνουν πραγματικότητα επιστρατεύοντας Καρλ Γιουνγκ και ονειροκρίτες, το όνειρο του Φώτη να ζήσει τον έρωτά του με την Κατερίνα έχει γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Αλλά είναι μια πραγματικότητα απ’ την οποία ο Χάρης δεν λέει να φύγει. Ταυτόχρονα, ο Μπίλης βασανίζεται από εφιάλτες εξευτελιστικής αποτυχίας στον διαγωνισμό χορού και προσπαθεί να τους ξεπεράσει για να διεκδικήσει την καρδιά της ‘Εμιλυ και η Λίλα ανακαλύπτει τι σημαίνει η φράση που βλέπει στα όνειρά της. Αλλά είναι μια απάντηση που θα οδηγήσει σε καινούργια, ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα… Οι s1NgLEs παίρνουν τις αποσκευές των ονείρων τους και ξεκινούν για ένα περίεργο ταξίδι στον ανεξερεύνητο κόσμο του συλλογικού ασυνείδητου! Τι ονειρεύονται οι s1NgLEs;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ), Μάνος Πανταζής (Χάρης) 

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA