Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 26

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26
Αδέρφια, αλήτες κι αποδημητικά πουλιά

Περίληψη: ‘Οταν η Ράνια παγιδεύεται σε μια πρόσκληση στο σπίτι του διευθυντή της με συνοδό τον Περιστερόπουλο, αναγκάζεται να ρίξει μία πολύ ρεαλιστική ματιά σ’ αυτή τη σχέση λόγω όλων όσων θα συμβούν εκεί… Η Λίλα, undercover, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να συναντηθούν τα δύο αδέλφια, αλλά ένας απρόσμενος επισκέπτης από το παρελθόν της θα την αναστατώσει ιδιαίτερα. Κι ακόμα περισσότερο το μυστηριώδες κουτί που κρύβει στο σπίτι της. Κι όταν ο Περιστερόπουλος και ο Γιάννης συναντιούνται για πρώτη φορά στο γραφείο της Ράνιας, η κατάσταση θα οξυνθεί ιδιαίτερα με απρόβλεπτες συνέπειες… Και τα κορίτσια θα χρειαστεί να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο “Χωρίστε τον χωρίς να πληγωθεί, σε 10 μόνο μέρες”.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ), Μάνος Πανταζής (Χάρης) 

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA