Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 20

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20
Κινούμενοι στόχοι

Περίληψη: Στόχοι; Μπορείς ποτέ πραγματικά να τους πετύχεις όταν επιμένουν να μετακινούνται συνέχεια;
Η παρέα έχει βάλει στόχο τον Τζίμη τον ‘Αγριο. Για να καταφέρει η Μαίρη να τον χωρίσει αναίμακτα, θα πρέπει η Ράνια να τον ρίξει στο κρεβάτι. Θα δεχτεί όμως, η Ράνια να παίξει τον ρόλο; Η Κατερίνα έχει βάλει στόχο τον Χάρη. Θα μπορέσει όμως, να τον ρίξει με τις οδηγίες που της στέλνει η Λίλα μέσω sms; Ο Φώτης έχει βάλει στόχο να πάει καλά στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ αλλά κανείς δεν τον αφήνει να διαβάσει, ο Μπίλης έχει βάλει στόχο να κερδίσει την ‘Εμιλυ αλλά τα ψέματα του παρελθόντος θα σταθούν εμπόδιο, ο Περιστερόπουλος δεν ξέρει αν ο στόχος του είναι η Μαίρη ή η Ράνια και η Λίλα έχει βάλει στόχο να μείνει πιστή στον Μάκη αλλά η μονογαμία αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση τελικά. Ποιοι από την παρέα θα πετύχουν τους στόχους τους; Και ποιοι θα γίνουν στόχοι των άλλων;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Αποστολία Ζώη (Μαίρη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ), Μάνος Πανταζής (Χάρης)

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA