Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 23

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23
‘Ονειρα και Εφιάλτες, Μέρος Β

Περίληψη: Αν όλοι οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, γιατί δεν μπορούμε να τα πάμε καλά μεταξύ μας;
Η Ράνια κι ο Περιστερόπουλος έχουν απόψε ραντεβού και, δυστυχώς για την ηρεμία της παρέας, το έχουν μεταξύ τους. Η Αγγελική Σερέτη μαθαίνει ότι ο Γιάννης έκανε πρόταση γάμου στη Ράνια και αποφασίζει ν’ αντιδράσει επιθετικά. Η Ράνια υφίσταται κινέζικα βασανιστήρια από τη Λίλα για το ραντεβού με τον Περιστερόπουλο ενώ, παράλληλα, προσπαθεί να πείσει τον γιο της να κάνει παρέα μ’ έναν Αλβανό συμμαθητή του. Ο Φώτης προσπαθεί να ξεπεράσει την Κατερίνα που έχει εξαφανιστεί με τον Χάρη. Η ταυτότητα του Γιάννη θα κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί όταν ο Μπίλης επισκεφθεί το γραφείο του καλύτερού του φίλου. Κι η Λίλα ξετυλίγει το νήμα της φράσης που βλέπει στα όνειρά της, ένα νήμα που την οδηγεί σε μεγαλύτερες αλήθειες απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί. Θα μπορέσει να το ακολουθήσει ως το τέλος;
Και ανάμεσα σε όλ’ αυτά, οι s1NgLEs συζητούν για τον ρατσισμό και συνειδητοποιούν πως “όσο πιο διαφορετικός είναι ο άλλος, τόσο πιο πολλά μπορείς να μάθεις από εκείνον”.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ), Μάνος Πανταζής (Χάρης) 

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA