Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 18

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18
Alter ego

Περίληψη: ‘Οταν σ’ όλη μας τη ζωή παίζουμε ρόλους, πώς ξέρουμε ποιος είναι πραγματικά ο εαυτός μας;
Στο chat με την ‘Εμιλυ, ο Μπίλης έχει στείλει τη φωτογραφία του Μάκη αντί για τη δικιά του. ‘Οταν όμως, ο Μάκης και ο Περιστερόπουλος σκάνε μύτη στη σχολή χορού κι η ‘Εμιλυ νομίζει ότι είναι ο Μπίλης, τα πράγματα θα μπερδευτούν πολύ και ο Μάκης θα πάθει κρίση ταυτότητας. Στο μεταξύ, οι μπράβοι του Τζίμη του ‘Αγριου ψάχνουν τον Φώτη νομίζοντας ότι αυτός είναι ο εραστής της Μαίρης, ο Μπίλης βγαίνει τυφλό ραντεβού με την αντιστοίχων κιλών Λίτσα, ο Λουκάς ανακαλύπτει ότι ο Γιάννης έκανε πρόταση γάμου στη Ράνια, αλλά έχει τη δική του άποψη για το ποιον θα πρέπει να παντρευτεί η μητέρα του και ο Περιστερόπουλος με τη Μαίρη χωρίζουν. Και τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμα περισσότερο όταν η ‘Εμιλυ αποφασίσει να κάνει επίσκεψη-έκπληξη στο σπίτι του Μπίλη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Αποστολία Ζώη (Μαίρη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ) 

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA