Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 24

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24
Αλήθειες και ψέματα

Περίληψη: Σ’ όλη μας τη ζωή μάς μαθαίνουν ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια. Αλλά όταν η αλήθεια πονάει, μήπως το ψέμα είναι η καλύτερη επιλογή;
Ο Γιάννης επιστρέφει απ’ το Τόκιο και η Ράνια πρέπει να απαντήσει στην πρόταση γάμου αλλά ο Λουκάς τής έχει πάρει το δαχτυλίδι και δεν ξέρει πού είναι. Η Αγγελική Σερέτη αποκαλύπτει στον Λουκά την αλήθεια για τον αδελφό του, στρέφοντας το παιδί εναντίον της Ράνιας κι αναγκάζοντάς την να ζητήσει τη βοήθεια του Περιστερόπουλου. Η έλλειψη εμπιστοσύνης του Μάκη στη Λίλα δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση τους. Ο Γιάννης προσπαθεί να αποτρέψει τον Μπίλη από το να αποκαλύψει στη Ράνια την αληθινή του ταυτότητα και ο Φώτης, απογοητευμένος από την κατάληξη της σχέσης του με την Κατερίνα, αγοράζει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Παρίσι. Κι όταν ο Μπίλης, με την ενθάρρυνση του Γιάννη, αποφασίσει να ξαναδιεκδικήσει την καρδιά της ‘Εμιλυ κερδίζοντας στον διαγωνισμό χορού, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη disco!..

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ), Μάνος Πανταζής (Χάρης) 

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA