Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 28

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28
Παιχνίδια της τύχης

Περίληψη: Κάποιος φεύγει, κάποιος παντρεύεται και κάποιος πεθαίνει…
Οι s1NgLEs ξεκινούν την τελευταία και πιο σημαντική παρτίδα τους με το πεπρωμένο. Οι κάρτες που θα μοιραστούν είναι ήδη γνωστές: Γάμος – θάνατος – φυγή. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι σε ποιον θα μοιραστούν και πώς θα τις αντιμετωπίσει. Η κόντρα της Ράνιας με την Αγγελική Σερέτη κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες, η Κατερίνα και ο Φώτης παίρνουν μια πολύ σημαντική απόφαση, η πραγματική ταυτότητα του Γιάννη επιτέλους αποκαλύπτεται, η Λίλα, ο Τζίνιους και ο Μαρκίδης φεύγουν για ένα πολύ συναρπαστικό ταξίδι και ο Μπίλης ο Μάκης και ο Δημήτρης φτάνουν στα άκρα για να λύσουν επιτέλους το μυστήριο της μυστικής διαθήκης. Και μια καλόγρια, μια στρίπερ και μια αμείλικτη παρουσιάστρια ειδήσεων θα συνταράξουν τον κόσμο των s1NgLEs… Αυτή η τελευταία παρτίδα με το πεπρωμένο θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από την προηγούμενη!.. Γιατί αυτό το παιχνίδι παίζεται με 2 τράπουλες!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ), Μάνος Πανταζής (Χάρης), Δημήτρης Πλειώνης (Δημήτρης)

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA