Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 25

s1NgLEs 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25
Happy end

Περίληψη: Πότε τελειώνει μια ιστορία; Κι είμαστε σίγουροι ότι μετά τους τίτλους τέλους, οι ήρωες της ταινίας συνεχίζουν να είναι ευτυχισμένοι;
Η σειρά του Μπίλη και της Λίλας να παρουσιάσουν το νούμερό τους στον διαγωνισμό χορού έχει έρθει. Αλλά εκείνοι είναι άφαντοι. Ο Γιάννης θέλει να μάθει αν η Ράνια όντως φιλούσε τον Περιστερόπουλο όπως ισχυρίζεται η ‘Εμιλυ. Αλλά εκείνη πρέπει να φύγει με την Κατερίνα για να προλάβουν τον Φώτη πριν φύγει για τη Γαλλία. Ο Λουκάς εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τη Ράνια που του έκρυψε την αλήθεια για τον αδελφό του. Αλλά η Λίλα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Κατερίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμα προσβλητική επίθεση από τον διευθυντή της εφημερίδας στην οποία εργάζεται και η μητέρα του Γιάννη τού κάνει ένα “δώρο” που θα επηρεάσει ριζικά τη σχέση του με τη Ράνια. Αυτό δεν είναι το τελευταίο επεισόδιο των s1NgLEs, αλλά είναι η τελευταία ευκαιρία αποβίβασης γι’ αυτούς που μισούν τις ιστορίες που δεν τελειώνουν με happy end. Οι επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού θα βρίσκονται σε περιοχές πολύ επικίνδυνες!..

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Ράνια), Σάννυ Χατζηαργύρη (Λίλα), ‘Αρης Σερβετάλης (Φώτης), Γιώργος Σεϊταρίδης (Περιστερόπουλος), Σωκράτης Πατσίκας (Μπίλης), Στέφη Πουλοπούλου (Κατερίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης), Ελένη Καλλία (Αγγελική Σερέτη), Γιώργος Χρυσοστόμου (Μάκης), Αθηνά Ζώτου (‘Εμιλυ), Μάνος Πανταζής (Χάρης) 

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Εκτέλεση παραγωγής: STUDIO ATA