ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

MY LIFE

Περίληψη: Και μετά τις γιορτές… δίαιτα! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η περίοδος μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μας βρίσκει κατά μέσο όρο με τέσσερα κιλά παραπάνω ενώ συγκριτικά με τον Νοέμβριο, τους μήνες Ιανουάριο – Μάρτιο καταναλώνουμε 890 θερμίδες περισσότερες ως αποτέλεσμα των διατροφικών συνηθειών μας την περίοδο των εορτών.
Η εκπομπή "My Life" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη καλωσορίζει τον καινούργιο χρόνο με διατροφικές συμβουλές για να χάσουμε τα κιλά των εορτών. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, που μοιράζεται τα δικά της μυστικά που τη βοήθησαν να χάσει 30 κιλά!
Οι επιστήμονες μιλούν για τα εμπόδια σε μια δίαιτα και εξηγούν γιατί στην επιτυχημένη δίαιτα χωρούν τα γλυκά και το φαγητό απ’ έξω, αρκεί να είναι σωστά επιλεγμένα. Επίσης, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης κάνει το τραπέζι στους προσκεκλημένους του και συζητά μαζί τους για όλα τα λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε από τη στιγμή που θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε έως και τη στιγμή που θα σηκωθούμε από αυτό.
Στην ίδια εκπομπή μαθαίνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του καφέ αλλά και του μουρουνέλαιου.

Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Λίτσα Δελή