ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

MY LIFE

‘Ομορφοι και το καλοκαίρι

Περίληψη: Η εκπομπή "My Life" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ασχολείται με το ερώτημα της εποχής "πώς θα βγω στην παραλία;". Επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων μιλούν για τις λύσεις της τελευταίας στιγμής αλλά και για όλα όσα πρέπει να κάνουμε για την εμφάνισή μας.
Το θέμα εξετάζεται από όλες τις πλευρές: μια δερματολόγος μιλά για την περιποίηση αλλά και την προστασία του δέρματος το καλοκαίρι, τις δερματολογικές θεραπείες που πρέπει να διακόπτονται ή να τροποποιούνται τους θερινούς μήνες, τις μεθόδους αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες, τον έλεγχο των σπίλων, δηλαδή των ελιών στο σώμα μας, τις ευρυαγγείες και τους κιρσούς. ‘Ενας πλαστικός χειρουργός αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των επεμβάσεων για το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα και μια διατροφολόγος εξηγεί γιατί οι εξαντλητικές δίαιτες εν όψει καλοκαιριού έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα και δίνει πρακτικές συμβουλές για το είδος της διατροφής που θα μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά.
Ιδιαίτερα αναφορά γίνεται και στην αντιγήρανση όχι μόνο του δέρματος αλλά συνολικά του οργανισμού καθώς και στην ψυχολογία μας, η οποία φαίνεται ότι επηρεάζεται πολύ από την αρνητική πολλές φορές εικόνα που έχουμε για το σώμα και την εμφάνισή μας.

Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ευφροσύνη Κυριαζή, Ευτυχία Νότη
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Λίτσα Δελή