ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

MY LIFE

Περίληψη: Bάζουμε στο μικροσκόπιο τη γλουτένη και μαθαίνουμε αν μας κάνει καλό ή κακό. Κάνουμε πολεμικές τέχνες και προστατεύουμε την ψυχή και το σώμα μας. Χάνουμε τα μαλλιά μας και… τα ξαναβάζουμε!
Η εκπομπή «My Life» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ασχολείται με ένα θέμα για το οποίο έχει γίνει μεγάλη φασαρία τα τελευταία χρόνια. ‘Εγινε μόδα η διατροφή χωρίς γλουτένη, δηλαδή χωρίς μακαρόνια, ψωμί και άλλα, ακόμη και από ανθρώπους που δεν έχουν δυσανεξία στην ουσία αυτή. Είναι σωστό ή λάθος; Οι επιστήμονες απαντούν. Στο στούντιο καλεσμένη είναι μια νέα κοπέλα που υποφέρει από κοιλιοκάκη, δηλαδή σοβαρή δυσανεξία στη γλουτένη, και περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη διατροφή και την καθημερινότητά της.
Αντίθετα, η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου υποστηρίζει ότι η γλουτένη θα μπορούσε να λείπει από τη διατροφή μας και ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει στο στούντιο φαγητά και γλυκά χωρίς γλουτένη.
Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε αν τα παιδιά πρέπει να κάνουν πολεμικές τέχνες ή αυτό τα κάνει πιο επιθετικά και βλέπουμε όλες τις νέες τεχνικές για την εμφύτευση τριχών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ευφροσύνη Κυριαζή, Ευτυχία Νότη
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Λίτσα Δελή