ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ – ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ

MY LIFE

Περίληψη: Στην εκπομπή «My Life» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πολεμάμε την ημικρανία και τον πονοκέφαλο και κερδίζουμε ποιότητα ζωής. Επίσης, συνεχίζουμε το σεξ στο γάμο και βελτιώνουμε τη σχέση μας, ξεπερνάμε τα όρια μας με την αναρρίχηση και ελέγχουμε το άγχος.
Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο στούντιο είναι η Ελένη, που από την εφηβεία υποφέρει από ισχυρούς πονοκεφάλους. Μέσα από την ιστορία της αναζητούμε τις αιτίες αλλά και τις λύσεις για τον πονοκέφαλο και την ημικρανία. Επιστήμονες εξηγούν τί ευνοεί και τί προκαλεί την εμφάνιση των πονοκεφάλων, πώς μπορούμε να τους νικήσουμε αλλά και τη σχέση τους με τη διατροφή, την ψυχική μας διάθεση και το σεξ.
Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης… πέφτουν στα πατώματα για χάρη της ημικρανίας. Συζητούν τις λύσεις που βρήκε η Χριστίνα στην αντιμετώπιση της ημικρανίας και μεταξύ σοβαρού και αστείου καταλήγουν ότι το ξεμάτιασμα δεν… αρκεί!
Επίσης, στην εκπομπή διερευνούμε αν μπορεί να μείνει "ζωντανό" το σεξ στο γάμο και υπό ποιες προϋποθέσεις, καθώς νεώτερες μελέτες δείχνουν ότι είναι απαραίτητο συστατικό για την υγεία και τη σχέση μας.
Τέλος, καταπολεμούμε το άγχος με αναρρίχηση μέσα στην πόλη, μια νέα μορφή άσκησης που απαιτεί συγκέντρωση και μας βοηθά να ξεπεράσουμε το καθημερινό άγχος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ευφροσύνη Κυριαζή, Ευτυχία Νότη
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Λίτσα Δελή