ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

MY LIFE

Περίληψη: Στην εκπομπή "My Life" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μαθαίνουμε πώς να ενισχύουμε την άμυνα του οργανισμού μας, εξετάζουμε το πέλμα και πατάμε γερά στα πόδια μας, συγκρίνουμε άσπρα και μαύρα τρόφιμα και δωρίζουμε τα μαλλιά μας για καλό σκοπό.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο στούντιο φιλοξενεί τη Λέττα, μια καθηγήτρια Αγγλικών που είναι αγαπημένη όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των μικροβίων. Με αφορμή την ιστορία της, μιλάμε για όλα όσα καταστρέφουν την άμυνα του οργανισμού μας. Ειδικοί επιστήμονες εξηγούν πώς με μικρές, καθημερινές αλλαγές μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε κάθε ηλικία.
Στην πρώτη εκπομπή παρουσιάζονται επίσης  τρία ακόμα θέματα: Γίνεται σύγκριση μεταξύ λευκών και μαύρων υδατανθράκων (ψωμί, ζυμαρικά, ζάχαρη). Βλέπουμε πώς γίνεται η εξέταση στον πελματογράφο και μαθαίνουμε για την υγεία του πέλματός μας, που αντανακλά σε όλο μας το σώμα. Παρακολουθούμε μια νέα κοπέλα που δωρίζει τα μαλλιά της για να κατασκευαστούν περούκες για παιδιά που κάνουν χημειοθεραπείες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ευφροσύνη Κυριαζή, Ευτυχία Νότη
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Λίτσα Δελή