ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ

MY LIFE 

Τίτλος: Μας έφαγε το καθισιό!

Περίληψη: Η καθιστική ζωή δεν είναι μόνο τρόπος ζωής αλλά και… ασθένεια. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι το καθισιό ευθύνεται όσο και το κάπνισμα για καρδιαγγειακά νοσήματα και αρκετές μορφές καρκίνου.

Στην εκπομπή «My Life» , στο MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά την Λαμπρινή, μια νέα κοπέλα που στα 25 της χρόνια πίστεψε ότι θα τελειώσει η ζωή της όταν σκύβοντας να δέσει τα κορδόνια της, υπέστη ένα σοβαρό λουμπάγκο. Η μόνη αιτία για αυτό, όπως της είπαν οι γιατροί, ήταν η καθιστική ζωή. Η ίδια αποφάσισε να αλλάξει αυτό τον τρόπο ζωής, καθώς όπως λέει στον Νίκο Γαλανό, δεν θέλει να ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Ο γνωστός ηθοποιός την συμβουλεύει να ακολουθήσει το δικό του παράδειγμα, που εξακολουθεί να γυμνάζεται καθημερινά.

Στην ίδια εκπομπή παρακολουθούμε όλες τις λύσεις για τους ανθρώπους που ιδρώνουν εύκολα. Από την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσουν έως τις επιστημονικές λύσεις για να αντιμετωπίσουν την υπεριδρωσία.

Επίσης,  απαντάται το ερώτημα «σουβλάκι ή χωριάτικη σαλάτα;», πώς η φροντίδα των φυτών μας ανεβάσει την ψυχολογία και τί μπορούν να μας πουν τα παιδιά μέσα από τις ζωγραφιές τους.

Η εκπομπή "My Life" έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις ζωές όλων μας και να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα ΤζούβεληΣυντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ευφροσύνη Κυριαζή
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Λίτσα Δελή