ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ…

MY LIFE 

Τίτλος: ‘Ηρθαν τα πάνω κάτω…

Περίληψη: Τί  κάνω όταν στη ζωή μου έρχονται τα πάνω κάτω; Η νέα εκπομπή του MEGA, «My Life» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, επιχειρεί να δώσει λύσεις στο ερώτημα που βασανίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τον εκδότη ‘Αρη Τερζόπουλο, που από τη μια μέρα στην άλλη έχασε τα πάντα: τα περιοδικά, την οικογένεια, τους φίλους, την πίστη του στη ζωή. Πώς βγήκε νικητής μετά από τρία χρόνια «βυθισμένος» στην κατάθλιψη; Ο ‘Αρης συναντά τον Ηλία που ήρθε αντιμέτωπος στα 30 του με μια σοβαρή ασθένεια και συζητούν για το πώς κατάφεραν να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Οι επιστήμονες βάζουν στον κύκλο της ζωής τις ιστορίες τους και δίνουν λύσεις που αφορούν όλους μας.

Στην ίδια εκπομπή μαθαίνουμε να παρατηρούμε το σώμα μας και να προλαμβάνουμε σοβαρά προβλήματα υγείας πριν πάμε στο γιατρό .

Επίσης, απαντώνται τα ερωτήματα: ποιες τροφές βάζουν μπροστά τον μεταβολισμό μας; Μπορούμε να εξαφανίσουμε τις ραγάδες από το σώμα μας;

Πώς θα βοηθήσουμε ένα παιδί με δυσλεξία;

Η εκπομπή «My Life» έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις ζωές όλων μας και να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ευφροσύνη Κυριαζή
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Λίτσα Δελή

facebook.com/megamylife

twitter.com/MYLIFEMEGA

instagram.com/mylifemega

#MylifeMega