Πολιτική

Μαντέλας: Θα υπάρχει πολιτικό κόστος για την ασυνεννοησία κυβέρνησης – λοιμωξιολόγων

05.04.2021 | 21:32 Eνσωμάτωση

Στις διαφωνίες και το κενό επικοινωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και της επιτροπής λοιμωξιολόγων αναφέρθηκε ο διευθυντής των «Νέων» Γιώργος Μαντέλας.

«Πλέον είναι ένα αντικειμενικό γεγονός αν σκεφτούμε τα δεδομένα, καθώς την Τετάρτη συνεδρίασε η επιτροπή και βγήκε η κυβέρνηση να ανακοινώσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου, με αστερίσκους αλλά χωρίς εξαιρέσεις» σημείωσε ο Γιώργος Μαντέλας, τονίζοντας ότι οι λοιμωξιολόγοι δεν αντέδρασαν σε αυτή την ανακοίνωση.

«Αν το είχανε πει, θα έβγαιναν την Τετάρτη και θα έλεγαν ότι εμείς προειδοποιούσαμε ότι σε αυτές περιφέρειες δεν πρέπει να γίνει» πρόσθεσε ο διευθυντής των «Νέων».

«Μεσολαβεί μια ημέρα, η Πέμπτη και με βάση προφανώς τα στοιχεία της Πέμπτης, την Παρασκευή ανακοινώνεται αυτή η εξαίρεση» υποστήριξε ο Γιώργος Μαντέλας, σημειώνοντας πως με την απόφαση αυτή «βγαίνουν όλοι πολλαπλώς εκτεθειμένοι» και πρόσθεσε ότι «σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα», σημειώνοντας ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα ενημέρωσης, καθώς στις συνεδριάσεις της επιτροπής λαμβάνει μέρος και ο κ. Γεραπετρίτης.

Τέλος, ο διευθυντής των «Νέων» αναφέρθηκε και στο πολιτικό κόστος που θα έχει αυτή η απόφαση. «Προφανώς και νομίζω αυτό το πολιτικό κόστος αρχίζει να μετριέται τώρα. Ό,τι κι αν συμβαίνει δεν μπορείς μέχρι την Παρασκευή να αφήνεις τον κόσμο να ετοιμάζεται για να ανοίξει τα μαγαζιά τη Δευτέρα και μετά να του λες δεν γίνεται. Αυτό θα πληρωθεί κάπως» κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/04/2021