«Μπάρμπα Δήμος»
Το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Τριαντάφυλλος έχει μπει στο μαγαζί σπάζοντας την τζαμαρία την ώρα που ο δημοσιογράφος παίρνει από το Σωτήρη την πολυπόθητη συνέντευξη για το περιοδικό ΑΜΟΚ. Μόλις συνέρχεται από την έκπληξη, ο δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση-βόμβα: «ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;». Ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι εκτός από μπάρα, ξέχασαν το βασικότερο: να βρουν όνομα για το μαγαζί τους. Στο μεταξύ, τα γραφειοκρατικά κωλύματα καθυστερούν τον αριθμό Πρωτοκόλλου του μαγαζιού. Ο Σωτήρης πέφτει σε κατάθλιψη εν όψει των γενεθλίων του που πάντα του ξυπνούν παιδικές μνήμες. Ο Τριαντάφυλλος αντί να πλησιάσει την Αστερόπη, την κάνει έξαλλη με διάφορα χοντροκομμένα αστεία για την ερωτική της ζωή με αποτέλεσμα να τσακωθούν. ‘Ομως εξαιτίας ενός τυχαίου περιστατικού, οι δυο θα αναγκαστούν να συγκατοικήσουν.Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή:
Σοφία Καλεμκερίδου(διευθύντρια), Χρύσα Βιδαλάκη(μητέρα Σωτήρη), Αντώνης Ζιόγας(δημοσιογράφος), Νίκος Αλατζάς (ηλικιωμένος), Γιώργος Πανυγηρόπουλος(φωτογράφος)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS