«Τέλος εποχής»

Ο δικηγόρος Μπράτος συμβουλεύει την παρέα να φύγουν και να κρυφτούν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο. Εκείνοι ακολουθούν τη συμβουλή του και καταφεύγουν στο φορτηγό – ψυγείο του κρεοπωλείου «ΕΛΒΙΣ». Ο Παντελάκης οδηγεί προς άγνωστη κατεύθυνση και η περιπέτεια αρχίζει. ‘Ομως στη διαδρομή τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο εξαιτίας μιας επιπολαιότητας του Σωτήρη. Καταλήγοντας σε μια ερημική παραλία και περιμένοντας να περάσει η νύχτα για να επιστρέψουν στην πόλη, ο Τριαντάφυλλος κάνει στην παρέα μια απρόσμενη ανακοίνωση, ενώ ο Νίκος εκμυστηρεύεται στην Αστερόπη κάτι που επίσης θα παίξει μεγάλο ρόλο σε ό,τι αφορά τη σχέση όλων και το μέλλον του μαγαζιού. Τις επόμενες ημέρες, ο Τριαντάφυλλος και η Αστερόπη έχουν μια μεγάλη σύγκρουση, ενώ ο Νίκος και η Μαρία Ελένη τσακώνονται για το γνωστό ζήτημα του γάμου.
Με πολλά θέματα ανοιχτά, με το BAR BA DIMOS CLUB θύμα της οικονομικής κρίσης των καιρών και με τη Ρίτα έτοιμη να φύγει για Θεσσαλονίκη, η παρέα έρχεται αντιμέτωπη με το τέλος μιας εποχής.
Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή: Περικλής Αλμπάνης(Μπράτος),Νέλλη Καραμάνη(Μαρία Ελένη)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS