« Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»

Την ώρα που ο Νίκος τρέχει (για την ακρίβεια, τον τρέχουν) από πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού σε πρόβα παπουτσιών με τη μητέρα του και τη Μαρία Ελένη, ο Τριαντάφυλλος και η Αστερόπη κάνουν βόλτες στο λούνα παρκ και ο Σωτήρης με τη Ρίτα δίνουν τις εξηγήσεις που οφείλουν ο ένας στον άλλο κι επιτέλους, γίνονται ζευγάρι.
Στο μεταξύ, ο δικηγόρος Μπράτος τους ψάχνει για να τους ανακοινώσει ένα καινούργιο μεγάλο πρόβλημα: ανάμεσα στα χαρτιά της παλιάς επιχείρησης, έχει ανακαλύψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που σύμφωνα με αυτό ο Μπάρμπα Δήμος χρωστάει σε κάποιον Περικλή Αηδόνη λεφτά από χαρτοπαιξίες.
Φοβούμενοι ότι όσο περνάει ο καιρός το χρέος τοκίζεται, αποφασίζουν να έρθουν σε επαφή μαζί του για να βολιδοσκοπήσουν την καταστάση. ‘Ομως όταν ο Μπράτος, η Λίλη, ο Παντελάκης και ο Νίκος πηγαίνουν στο συνεργείο που δουλεύει, τους περιμένει άλλη μια έκπληξη: όχι ο πατέρας, αλλά ο γιος Γιώργος Αηδόνης (Γιώργος Μαζωνάκης), ο οποίος είναι όνομα και πράγμα.
‘Οταν τους αποκαλύπτει ότι ο ίδιος δεν έχει στην κατοχή του κανένα αντίγραφο συμφωνητικού, αποφασίζουν να τον «ρίξουν» προτείνοντάς του ένα συμβολικό ποσό για να κλείσει η υπόθεση.
Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή:  Γιώργος Μαζωνακης(Περικλής Αηδόνης), Περικλής Αλμπάνης(Μπράτος), Νέλλη Καραμάνη(Μαρία Ελένη), Νίκος Αποστολόπουλος(ως ο εαυτός του), Μάκης Πουνέντης(ως ο εαυτός του)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS