«Η νεράιδα και το παλικάρι»
Οι άντρες της παρέας – μαζί και ο Σταμάτης Γαρδέλης- οδηγούνται με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση αστυνομικού οργάνου και παράνομη λειτουργία καταστήματος. ‘Οταν ο διοικητής αναγνωρίζει τον Γαρδέλη αλλά και το Νίκο Στεφάνου, η βραδινή τους περιπέτεια στο τμήμα δείχνει να τελειώνει ομαλά μέχρι τη στιγμή που  καταφτάνουν οι γυναίκες και τα πράγματα μπερδεύονται.
Λίγες μέρες αργότερα, το «παλικάρι», ο αστυνομικός Μεμάς (Ανδρέας Κοντόπουλος) και η «νεράιδα» Ρίτα, τα φτιάχνουν πίσω από την πλάτη του Σωτήρη αλλά και ολόκληρης της παρέας.
Στο μεταξύ το μαγαζί παραμένει κλειστό. Ο Μπράτος μαζί με το Νίκο Στεφάνου καταφέρνουν να βγάλουν την άδεια και οι πόρτες του BAR BA DIMOS CLUB ξανανοίγουν πανηγυρικά.
Αλλά ο νόμος του Μέρφι είναι σκληρός: ο Σωτήρης ανακαλύπτει τυχαία τη μυστική σχέση Νεράιδας και Παλικαριού και ως άλλος Σπύρος Καλογήρου, γίνεται έξω φρενών.
Τέλος, ο Τριαντάφυλλος συζώντας σχεδόν με την Ειρήνη αρχίζει να αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα που μέχρι τώρα δεν είχε υπολογίσει: τη μεγάλη του νοσταλγία για την Αστερόπη. Κι ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να την αποφύγει, ένα απρόσμενο γεγονός τους φέρνει πιο κοντά απ’ όσο περίμεναν και οι δύο.

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή:  Σταμάτης Γαρδέλης, Ανδρέας Κοντόπουλος(αστυνόμος Μέμας), Αλεξάνδρα Ούστα( Ειρήνη)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS