Ο Τριαντάφυλλος και η Αστερόπη παίζουν τη γάτα με το ποντίκι. Εκείνη τον κυνηγάει χωρίς να του δίνει εξηγήσεις για το φιλί με το Νίκο κι εκείνος συνεχίζει να την αποφεύγει χωρίς να παραδέχεται ανοιχτά ότι τους είδε. Παράλληλα αφοσιώνεται στα τραγούδια του και στην πρώτη μεγάλη συναυλία της μπάντας που θα γίνει σε λίγες μέρες στο μαγαζί.
‘Ομως οι εξηγήσεις για τη βραδιά στο πατάρι, δε θ’ αργήσουν να δοθούν και μάλιστα με…εκρηκτικό τρόπο. Στο μεταξύ ο Νίκος και η Αστερόπη συνεχίζουν να βλέπονται κρυφά. Από την άλλη,  η Ρίτα αδιαφορώντας για τις αντιρρήσεις του Σωτήρη προετοιμάζεται για το φαντασμαγορικό της «one woman show σόου». Τα σχέδια της παρέας, θα ανατραπούν από ένα ξαφνικό γεγονός: ο καινούργιος υπεύθυνος της πολεοδομίας, γνωστός και ως «Τσίχλας» (Κώστας Φλωκατούλας) είναι παλιός γνώριμος του Σωτήρη και τον μισεί θανάσιμα. Το μαγαζί κλείνει και η υπόθεση φτάνει στα κανάλια. Μαζί με όλα αυτά, η Αστερόπη ακούει μια απίστευτη είδηση που αφορά το Νίκο και παθαίνει σοκ.
Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή : Κώστας Φλωκατούλας(Τσίχλας)

Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer:
Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS