Τα εξώφυλλα όλων των κουτσομπολίστικων περιοδικών στα περίπτερα έχουν τις φωτογραφίες του Νίκου Στεφάνου και της Αστερόπης. ‘Ομως η αντίδραση του Τριαντάφυλλου είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που θα περίμενε κανείς. Στο επόμενο live του μαγαζιού η Αστερόπη ανακαλύπτει ότι ένα καινούργιο πρόσωπο έχει μπει στη ζωή του. Η όμορφη Ειρήνη (Ειρήνη Δούκα), μουσικός και τραγουδίστρια, εντελώς διαφορετική από την Αστερόπη και πολύ ερωτευμένη με τον Τριαντάφυλλο.
Στο μεταξύ, ο Παντελάκης προσπαθεί να βρει τρόπο για να καλμάρει τη Λίλη. Ακολουθώντας τις συμβουλές του Τριαντάφυλλου αποφασίζει να της μιλήσει με ειλικρίνεια, όμως τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Η Λίλη ξεκαθαρίζει ότι φεύγει από την μπάντα και δε θα ξαναπατήσει στο μαγαζί.
Τέλος ο Σωτήρης, μετά από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες να «ρίξει» κάποια από τις πελάτισσες του μπαρ, αποφασίζει να βγάλει για πρώτη φορά τη Ρίτα ραντεβού.

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν
: Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή: Αλεξάνδρα Ούστα(Ειρήνη)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS