«Η Μπάντα»

«Η αγάπη», το τραγούδι – επιτυχία του Τριαντάφυλλου είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στην πρώτη μεγάλη συναυλία στο μαγαζί. Ο Τριαντάφυλλος, ο Παντελάκης, η Λίλη και η Ρίτα κάνουν διαρκώς πρόβες με την μπάντα και στήνουν τη σκηνή στο μπαρ. ‘Ομως ο Σωτήρης για άλλη μια φορά αντιδρά αρνητικά. Πιστεύει ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ένας αποτυχημένος και τους απαγορεύει να κάνουν live.
Στο μεταξύ, η Αστερόπη αναστατωμένη από την είδηση ότι παντρεύεται ο Νίκος Στεφάνου του τηλεφωνεί και τον συναντάει στο σκάφος του. Τέλος, ο Παντελάκης γοητεύεται από τη χαριτωμένη και μυστηριώδη Ιζαμπέλα (Κατερίνα Παπουτσάκη) η οποία θα τον μυήσει στον κόσμο της υγιεινής διατροφής κάτω από τη μύτη της Λίλης. Τη βραδιά του πρώτου live, όλα μπερδεύονται περισσότερο… Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή: Κατερίνα Παπουτσάκη(Ιζαμπέλα)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS