«Η διχόνοια»
‘Οταν «ανοίγει» το θέμα του ποιος φαίνεται στα χαρτιά και ποιος είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του μαγαζιού, μια μεγάλη κρίση απειλεί την παρέα.
Ο δικηγόρος Μπράτος σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσά τους καλώντας σε μυστικά ξεχωριστά ραντεβού το Σωτήρη και τη Λίλη όπου τους προτρέπει να υπογράψουν πίσω απ’ την πλάτη των άλλων ως μοναδικοί ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Οι υπόλοιποι αρχίζουν να νιώθουν ανασφάλεια με αποτέλεσμα να ξεσπάνε καυγάδες συνεχώς.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της αγάπης τους, η Λίλη και ο Παντελάκης τσακώνονται, η Αστερόπη με την Τέρη ανταλλάσσουν βαριά λόγια για ένα παλιό, αλλά βαθύ τραύμα, ενώ ο Σωτήρης βασανίζεται από τύψεις για τον τρόπο που φέρθηκε. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν οι ελεγκτές της πυροσβεστικής κρίνουν ακατάλληλο το σύστημα πυρόσβεσης του μαγαζιού που έφτιαξε ο Παντελάκης.
Στο μεταξύ, η Αστερόπη προσπαθεί να βάλει όρια στη σχέση της με τον Τριαντάφυλλο και να κρατήσει μια απόσταση, όμως ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα την Τέρη, τους φέρνει ακόμη πιο κοντά…
Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή:
Παύλος Ορκόπουλος(Μπαμπάς Αστερόπης- Τέρης), Περικλής Αλμπάνης(δικηγόρος), Νίκος Καραγεώργης(πυροσβέστης α’). Θοδωρής Σμερός(πυροσβέστης β’), Βάσω Καμαράτου(φίλη Τέρης), Αγγελική Φράγκου(φίλη Τέρης), Μαρία Λαμπράκη(φίλη Τέρης)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS