Οι Χρήστηδες, οι πιο σκληροτράχηλοι προστάτες της νυχτερινής Αθήνας εισβάλλουν αιφνιδιαστικά στο μπαρ και εκβιάζουν την ομάδα για χρήματα. ‘Ομως εκείνοι αρνούνται να υποκύψουν και τους απαντούν με ένα περήφανο «ΟΧΙ».’Οταν τα πράγματα σκουραίνουν, ο Σωτήρης αρχίζει σιγά σιγά να καταλαβαίνει ότι οι άγραφοι νόμοι της νύχτας επιβάλλουν την προστασία. ‘Ετσι αποφασίζει να συναντηθεί με τους τρεις Χρήστηδες και να κλείσει μια συμφωνία που θα εξασφαλίσει ήσυχες νύχτες σ’ εκείνον και στην επιχείρηση. ‘Ομως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο φαίνονται…Στο μεταξύ, η Ρίτα απογοητευμένη από τη στάση του Σωτήρη βρίσκει έναν καινούργιο έρωτα που ελπίζει ότι θα κρατήσει για πάντα, ενώ η Αστερόπη πετάει στα σύννεφα όταν ο Νίκος Στεφάνου επιτέλους της κάνει μια σοβαρή πρόταση: να πάνε μαζί γυμναστήριο.
Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή: Δημήτρης Λιόλιος(Χρήστος α’), Αργύρης Γκαγκάνης(Χρήστος β’),Μιθριδάτης (Χρήστος β’),Χρήστος Αδαμόπουλος(ιδιοκτήτης bar), Θεοδώρα Καλατζοπούλου(μαμά Χρήστων), Αντώνης Ζιώγας(δημοσιογράφος), Γιώργος Πανυγηρόπουλος(φωτογράφος)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS