«Ανακύκλωση»
Ο Σωτήρης μιλάει άσχημα στον Παντελάκη και τσακώνεται με όλους εκτός από το Νίκο Στεφάνου. Θυμωμένος με την «κουλαμάρα» της ομάδας, αποφασίζει να παγώσει τις διαδικασίες του μπαρ για ένα διάστημα και καλεί τον Κύριλλο και το Λεό, δυο πασίγνωστους αρχιτέκτονες διακοσμητές, γνωστούς του Νίκου, να αναλάβουν το στήσιμο του μαγαζιού. ‘Οσο εκείνος ονειρεύεται χλίδες δια χειρός «Cyrill et Leo», οι υπόλοιποι πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά. Με έναν ιδιόμορφο και εντελώς ξεχωριστό τρόπο, καταφέρνουν να φτιάξουν ένα μικρό «θαύμα» στην καρδιά του Κεραμεικού
Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη Συμμετοχή: Δημήτρης Λιόλιος(Χρήστος α’), Αργύρης Γκαγκάνης(Χρήστος β’),Μιθριδάτης (Χρήστος γ’), Χάρης Ασημακόπουλος(Κύριλλος), Γιώργος Καλφαμανώλης(Λεώ),Δημήτρης Πουλικάκος( παλιατζής), Βάσω Καμαράτου(φίλη Τέρης), Αγγελική Φράγκου(φίλη Τέρης), Μαρία Λαμπράκη(φίλη Τέρης)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS