Ο δικηγόρος ενημερώνει την παρέα για τις πιθανότητες που έχουν να κρατήσουν το μαγαζί τους κι εκείνοι αποφασίζουν να σπεύσουν στον πλειστηριασμό για να το διεκδικήσουν από την αρχή. Αλλά τα «κοράκια», οι άνθρωποι των πλειστηριασμών που μυρίζονται ευκαιρίες και αρπάζουν ακίνητα για ένα κομμάτι ψωμί, καραδοκούν. ‘Ετσι κι αλλιώς όμως, οι ταλαίπωροι ιδιοκτήτες έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα σωρό άλλα προβλήματα μέχρι να φτάσουν στην ώρα τους την κρίσιμη ημέρα. Το κυριότερο, να βρουν χρήματα για την αντικειμενική αξία του ακίνητου. Τελικά, ύστερα από μια επεισοδιακή πορεία-καταδίωξη στο κέντρο της πόλης καταφέρνουν να φτάσουν στον πλειστηριασμό. ‘Ομως εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για όλους. Στο μεταξύ, ο Τριαντάφυλλος κατορθώνει να εξομολογηθεί στην Αστερόπη τον έρωτά του με το δικό του μοναδικό τρόπο…

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη συμμετοχή:Περικλής Αλμπάνης (δικηγόρος), Δημήτρης Πιατάς(Μπαρμπά Δήμος), Αφροδίτη Γεωργούση(Κατερίνα), Στέλιος Κρητικός(αστυνομικός), Νίκος Μήτσας(αστυνομικός), Θανάσης Νάκος(«κοράκι»), Μάκης Αρβανιτάκης(«κοράκι»), Αλέκος Μανδυλας(«κοράκι»), Μαρίνα Αμανίτη(ιδιοκτήτρια καταστήματος μανικιούρ), Δημήτρης Καραβιώτης(κήρυκας ειρηνοδικείου)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS