Μέσα στη νύχτα, ο Θεός ξυπνάει άρον άρον και βάζει τα δυνατά του να σώσει από τις φλόγες το μαγαζί. Το πρωί της άλλης μέρας ο αρχιπυροσβέστης ενημερώνει το Σωτήρη ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από τσιγάρο κι εκείνος έξαλλος, διώχνει τον “ένοχο” Τριαντάφυλλο παρά τις διαμαρτυρίες των υπολοίπων. ‘Ομως ένα τυχαίο περιστατικό, θα αποκαλύψει την αλήθεια για το ποιος τελικά έβαλε τη φωτιά κι έτσι ο Τριαντάφυλλος δέχεται μια ζεστή συγνώμη και απολαμβάνει μια μαγική νυχτερινή βόλτα με τη μηχανή της Αστερόπης. ‘Ομως τα χτυπήματα συνεχίζονται και η αγάπη του Θεού δεν αρκεί για να προστατεύσει τους οχτώ ταλαίπωρους. Μια μοιραία είδηση που παίρνουν από το δικηγόρο, τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν το όνειρό τους. ‘Ενα γλυκό, φθινοπωρινό βράδυ, μπροστά στο μισοκαμένο μαγαζί, αγκαλιάζονται και κατεβάζουν τα ρολά. Χωρίζουν. Για πάντα;

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς(Σωτήρης), Μαρία Κωνσταντάκη(Αστερόπη), Δημήτρης Αγαρτζίδης(Τριαντάφυλλος), Γιάννης Σπαλιάρας(Νίκος Στεφάνου), Κλέλια Ρένεση(Ρίτα), Μάρα Μπαρόλα(Λίλη), Γιώργος Κοψιδάς(Παντελής), Βασιλική Κακοσαίου(Τέρη).Στο ρόλο του Θεού, ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
‘Εκτακτη συμμετοχή:Περικλής Αλμπάνης (δικηγόρος), Βάσω Καμαράτου(φίλη Τέρης), Αγγελική Φράγκου(φίλη Τέρης), Μαρία Λαμπράκη(φίλη Τέρης), Γιάννης Παπασωτηρίου(αρχιπυροσβέστης)
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά, Βασίλης Κεχαγιάς
Executive Producer:
Φρόσω Ράλλη
Εκτέλεση Παραγωγής: ON PRODUCTIONS