Ελλάδα

Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στην Γλυφάδα

02.12.2021 | 20:21 Eνσωμάτωση

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να αποφυλακιστεί το 30χρονο μοντέλο που συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του, αφού ανακρίτρια και εισαγγελέας έκαναν δεκτό το αίτημά της υπεράσπισής της.

Από την τηλεόραση μαζί με τις συγκρατούμενές της έμαθε την απόφαση για την αποφυλάκισή της το 30χρονο μοντέλο, το οποίο είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στην Γλυφάδα. Αρχικά σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχασε τις αισθήσεις της, έβαλε τα κλάματα και στη συνέχεια του τηλεφώνησε για να τον ευχαριστήσει.

«Ευελπιστούμε ότι θα πείσουμε και το δικαστήριο ότι όλα αυτά είναι μία κατασκευή», ανέφερε ο δικηγόρος του μοντέλου, Αλέξης Κούγιας.

Το σκεπτικό της απόφασης

Η αρμόδια ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους. Ο συνήγορος της, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε αναμενόμενη την απόφαση μετά τις συμπληρωματικές έρευνες που έκανε η ανακρίτρια.

«Η αποκρυπτογράφηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι απαντήσεις στις γονιδιακές διατυπώσεις όσον αφορά το DNA, η τοξικολογική εξέταση της κ. Μπάρμπα για να αποδειχθεί ότι δεν κάνει χρήση ναρκωτικών, έλεγχος των καμερών του σπιτιού της, πιθανολογούμε ότι κατά την απουσία της στο εξωτερικό τρεις μήνες, τοποθετήθηκαν αυτές οι ποσότητες, όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Η σύλληψη για την κοκαΐνη

Στις 21 Αυγούστου, σε αστυνομικό έλεγχο που της έγινε στην Γλυφάδα, είχαν βρεθεί κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της 30 γραμμάρια κοκαΐνης. Μετά τη σύλληψή της, το 30χρονο μοντέλο είχε μιλήσει για σκευωρία κατονομάζοντας και κατηγορώντας τον πρώην σύζυγο της ως τον άνθρωπο που την παγίδεψε.

Μετά την απόφαση να προφυλακιστεί η μητέρα της είχε ξεσπάσει μπροστά στις κάμερες.

Το 30χρονο μοντέλο αναμένεται να αποφυλακιστεί αύριο το μεσημέρι και μετά από τρεις μήνες να βρεθεί ξανά δίπλα στη μικρή της κόρη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/12/2021