Πολιτική

ΚΙΝΑΛ – Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες

02.12.2021 | 20:43 Eνσωμάτωση

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος στο ΚΙΝΑΛ, καθώς την Κυριακή οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία διεκδικούν την ψήφο φίλων και μελών του κόμματος.

«Θέλω να κάνω την παράταξη μεγάλη ξανά» τόνισε μιλώντας στο MEGA ο Γιώργος Παπανδρέου, ωστόσο κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση δεύτερου γύρου.

«Μπορώ να μεγαλώσω την παράταξη και να την αναδείξω όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Θα είμαι πάντα κοντά σε αυτόν τον χώρο να στηρίξω από κάθε μετερίζι».

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν «βλέπει» συνεργασία ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη ΝΔ, ωστόσο μίλησε για στόχο «κυβερνητικής πλειοψηφίας».

«Ο στόχος ο δικός μου είναι να γίνουμε κυβερνητική πλειοψηφία».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι τον νέο πρόεδρο της ΚΟ ομάδας θα τον εκλέξουν οι βουλευτές, ενώ πρόσεθεσε ότι θα αποκαταστήσει πρόσωπα που αδικήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

«Θα αξιοποιηθούν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πρόσωπα που αδικήθηκαν. Ένας που δεν είναι βουλευτής για να αρχίσει να δίνει τη μάχη στις 6 Δεκεμβρίου πώς θα είναι πρόεδρος; Δια αντιπροσώπου;».

Θα γίνουμε ξανά κόμμα και όχι συμπλήρωμα εξουσίας τόνισε στην ομιλία του στο Γκάζι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεσμεύομαι σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά ότι θα αγωνιστώ για να καταφέρω αυτό που κάποιοι θεωρούν ακατόρθωτο. Να κάνω το ΠΑΣΟΚ το ιστορικό κόμμα αυτό μεγάλο και εσάς να είστε πραγματικά περήφανοι για την επιλογή σας».

«Όταν δε συμμετέχει η κοινωνία και συμμετέχουν λίγοι, τότε το αποτέλεσμα θα το καθορίζουν αδιαφανείς μηχανισμοί και εξωθεσμικά κέντρα ισχύος», σημείωσε σε ομιλία του ο Χάρης Καστανίδης.

«Μπορεί να είναι η παράταξή μας ένα ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής το οποίο αφουγκράζεται τους πολίτες και φέρνει την πολιτική πιο κοντά στην καθημερινότητα», τόνισε από τη μεριά του ο Παύλος Χρηστίδης.

«Θεωρούν κάποιοι ότι το να έχουν ένα κόμμα που να ελέγχεται από κάποιους μικροστρατούς είναι καλύτερο από το να έχουν ένα κόμμα ανοιχτό», σημείωσε ο κ. γερουλάνος.

Στις 07.00 η ώρα το πρωί της Κυριακής 05/12 ανοίγουν οι κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/12/2021