Ελλάδα

Κορωνοϊός – Νέου σόου στο διαδίκτυο από αρνητή ιερέα

02.12.2021 | 20:26 Eνσωμάτωση

Ένας αρχιμανδρίτης, αρνητής της πανδημίας, μεταδίδει μέσω Youtube έκτακτα δελτία ειδήσεων μέσα στην ημέρα σχολιάζχοντας δηλώσεις επιστημόνων.

Το περίεργο είναι ότι φτάνει στο σημείο να λέει ότι τα εμβόλια προκύπτουν από αμβλώσεις.

«Αυτά τα εμβόλια έχουν αναπτυχθεί πάνω σε προκαταρκτικά πειράματα τα οποία έγιναν σε κυτταρικές σειρές και μάλιστα από έμβρυα τα οποία εκτρώθηκαν όντας εν ζωή και μάλιστα για λογούς ερευνητικούς», φαίνεται να λέει, σε ένα από τα κηρύγματά του, ο ιερέας.

«Εμείς τι κάνουμε εδώ; Τάχα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα ώστε να μη μείνει ούτε μια κότα χωρίς να τρυπηθεί. Οι φωστήρες είχαν πει πως θα γίνουν 7, ήδη είμαστε στο τρίτο και σήμερα ο Βασιλακόπουλος είπε πως θα γίνουν 12»

Στην εκπομπή του μάλιστα φιλοξενεί και άλλους αρνητές οι οποίοι διαψεύδουν τους γιατρούς που μπορεί να κρίνουν την κατάσταση κάποιου για να νοσηλευτεί.

«Πώς φτάνουν στα νοσοκομεία οι άνθρωποι με το που έχουν πυρετό και 93 οξυγόνο και 94 είναι δυνατόν; Πού υπάρχουν γιατροί που συνιστούν με το 93 να πας στο νοσοκομείο, έχουν αντιμετωπίσει περιστατικά; Γιατί εγώ έχω δοκιμάσει ο ίδιος αυτά λόγω αλλεργικού άσματος και ξέρω πάρα πολύ καλά ποια είναι η αντιμετώπιση».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς.

Χθες το βραδύ στις 03.00 τα ξημερώματα διασωληνώθηκε έπειτα από τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών, μιας και αρνείτο να διασωληνωθεί.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος είναι φανατικός αρνητής του κορωνοϊού, διαγνώστηκε θετικός εδώ και ημέρες. Αρχικά είχε ήπια συμπτώματα τα οποία έγιναν πιο βαριά αλλά αρνούνταν τόσο τη μεταφορά του στο νοσοκομείο όσο και τη διασωλήνωση.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η αδερφή του που νοσεί βαριά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/12/2021