Ελλάδα

Άρχισε η δίκη της 34χρονης για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση της Μαρκέλλας

02.12.2021 | 20:31 Eνσωμάτωση

Στην υπόθεση της απαγωγής και κακοποίησης της μικρής Μαρκέλλας, η δίκη ξεκίνησε σήμερα με την κατηγορούμενη να παραδέχεται ότι απήγαγε το κορίτσι και ότι του χορήγησε ουσίες, όχι όμως ότι το κακοποίησε σεξουαλικά.

«Ήταν προσχεδιασμένη η απαγωγή. Τα είχε μελετήσει όλα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε», ανέφερε η Εισαγγελέας.

«Ήμουν επηρεασμένη από τα ναρκωτικά. Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί. Παραδέχομαι ότι της έδωσα ζάναξ για να ηρεμήσει και αναγκάστηκα να της δώσω κοκαΐνη για να τη ξυπνήσω.
Δεν ασέλγησα πάνω της. Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό. Την άρπαξα γιατί μου έλειπε το παιδί μου», ανέφερε η 34χρονη στην απολογία της.

Ένοχος για συνέργεια ο 40χρονος

Στο δικαστήριο βρέθηκε σήμερα κι άλλος ένας άνδρας, κατηγορούμενος ως συνεργός της 34χρονης γυναίκας, στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον Ιούνιο του 2020. Και εκείνος, στην απολογία του, αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε είδε ούτε άγγιξε την ανήλικη.

«Δεν είχα καταλάβει τις προθέσεις της. Δεν έχω καμία ανάμειξη στην κακοποίηση του παιδιού», ανέφερε στην απολογία του 40χρονος κατηγορούμενος.

Η Εισαγγελέας πρότεινε για τον 40χρονο συνέργεια στην απαγωγή, αλλά πρότεινε την αθώωσή του για συνέργεια στην έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

«Ο 40χρονος μου άφησε ένα laptop την Παρασκευή και τότε του είπα ότι πήρα το παιδί. Μου είπε να γυρίσω το παιδί πίσω. Δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Η δίκη ξεκίνησε με την μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας να ανεβαίνει πρώτη στο βήμα των μαρτύρων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/12/2021