Κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ μετά τη συνέντευξη Τσίπρα στο MEGA News

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην τηλεόραση του MEGA News με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, συνεχίζει να τροφοδοτεί την αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΕΛ.Α.Σ.

Αφορμή αυτήν τη φορά ήταν οι ομοιότητες και οι διαφορές που επισήμανε ο πρώην πρωθυπουργός σε σχέση με την ακρίβεια και τους μισθούς σε Ελλάδα και Γαλλία.

Αντιπαράθεση

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης για το ιδιωτικό χρέος, τις 120 δόσεις και το άρθρο 23 για τους servicers που απέσυρε το υπουργείο Οικονομικών από το νομοσχέδιο για την προστασία των δανειοληπτών.

Την ταινία «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» προτείνει αυτό το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας.

Χάος στην ΚΕΔΕ

Με φωνές και χειρονομίες αντέδρασε ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ και πρώην δήμαρχος Πύλου Δημήτρης Καφαντάρης, στο αίτημα του Χάρη Δούκα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στο κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου.

Κατά τη διαδικασία ανάτασης των χειρών ήταν εμφανές ότι είχε χαθεί το μέτρημα.

Επί συνόλου 338 εκπροσώπων δήμων από όλη τη χώρα, η πρόταση της παράταξης του Λαζάρου Κυρίζογλου συγκέντρωσε 213 ψήφους και 111 ψήφους η πρόταση της παράταξης του Χάρη Δούκα που αύξησε τις δυνάμεις της.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την σχολική στέγη.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα ταξίδι στην Αθήνα της Κατοχής και ιστορίες Αντίστασης

Πολιτική

Απόρρητο