Κόσμος

Μακρόν – Σκόραρε σε φιλικό αγώνα για καλό σκοπό

15.10.2021 | 20:52 Eνσωμάτωση

Δεν έπαιξε μόνο, αλλά σκόραρε κιόλας, ο Εμανουέλ Μακρόν, σε ποδοσφαιρικό αγώνα που πήρε μέρος. Το ματς οργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και στην ομάδα του Γάλλου Πρόεδρου συμμετείχαν ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν γράψει ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ.

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και την εμφάνιση ομάδας επιλέκτων φόρεσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Με το αγαπημένο του νούμερο τρία στην πλάτη, σε ρόλο αμυντικού μέσου, ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε ποδόσφαιρο για καλό σκοπό σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Πουασί, δυτικό προάστιο του Παρισιού.

Ο Γάλλος Πρόεδρος δεν έμεινε μόνο στα τυπικά, καθώς ανέλαβε την ευθύνη να εκτελέσει και πέναλτι μετατρέποντάς το μάλιστα σε γκολ…

Στο πλευρό του Γάλλου Προέδρου βρέθηκαν κάποιοι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν τιμήσει τα Γαλλικά χρώματα, όπως ο Μαρσέλ Ντεσαγί, ο Αρσέν Βενγκέρ αλλά και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έκανε ζέσταμα με τον Εμανουέλ Μακρόν και συνομίλησε για αρκετά λεπτά μαζί του.

Αντίπαλος της ομάδας του Μακρόν ήταν εργαζόμενοι, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό, τοπικού νοσοκομείου… στους οποίους η ομάδα του Γάλλου Προέδρου επιφύλαξε θερμή υποδοχή με “πασίγιο” για την μάχη που δίνουν ενάντια στην πανδημία.

Παρούσα στο γήπεδο και η πρώτη κυρία της Γαλλίας και Πρόεδρος ιδρύματος για την ενίσχυση των νοσοκομείων Μπριζίτ Μακρόν στην οποία παραδόθηκε επιταγή 50.000 ευρώ, χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους περίπου 2.000 θεατές.

Για την ιστορία η ομάδα του Γάλλου Προέδρου επικράτησε με 6-1 της ομάδας των εργαζομένων με τον ίδιο να βγαίνει αλλαγή στο 75 λεπτό και να αποθεώνεται.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/10/2021