Η Ρεάλ πέρασε… αέρας από τον ισπανικό βορρά πριν το ματς με την ΑΕΚ.
Χρειάστηκε μόλις 36 λεπτά για να τελειώσει τη δουλειά κόντρα στη Σανταντέρ. Στο 10ο λεπτό ο Εμπαπέ κέρδισε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι και ο ίδιος έδωσε το προβάδισμα στους Μαδριλένους.
Τη σκυτάλη πήρε στο 22ο λεπτό ο Μπέλιγχαμ, που απέφυγε τον Χουλέν και σκόραρε άκοπα για το 2-0. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 50 τέρματα σε 154 συμμετοχές, γρηγορότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της Βασίλισσας.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με αυτό το καταπληκτικό σουτ ο Ντιομαντέ 15 λεπτά αργότερα. Έκτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τη Ρεάλ, που έρχεται στην Αθήνα με τα φρένα σπασμένα για τη μεγάλη μάχη απέναντι στην Ένωση, την Τετάρτη στις 19:45.
Το μεγάλο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά στο MEGA, με pre και post game εκπομπές για αυτή τη ξεχωριστή βραδιά.
Άρσεναλ
Η κορυφή της Premier League ανήκει και πάλι στην Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν της Λίβερπουλ με 1-0 μέσα στο Άνφιλντ, χάρη στο γκολ στο Χάβερτς από το 16ο λεπτό.
Ο θρίαμβος της Άρσεναλ συνοδεύτηκε και με την επιστροφή του Τζόλη στη δράση. Ο Έλληνας εξτρέμ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε για 84’.
Γιουβέντους
Ο κεραυνός του Αλαϊμπέγκοβιτς στο 70ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους Παρτενοπεϊ, όταν στο 75’ ο Μαριανούτσι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπόγκα θέλησε να κλέψει τη δόξα του συμπαίκτη του και ένα ασύλληπτο σουτ σημείωσε το 2-0.