Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2 - 0.
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Το αθηναϊκό ντέρμπι είχε πράσινο χρώμα. Από τα 33 πρώτα δευτερόλεπτα αφού τόσο χρειάστηκε ο Ανδρέας Τεττέη για να σκοράρει το 1 – 0 για τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Τζέικομπ Νίστρουπ κυριάρχησαν στο χορτάρι και θα πετύχαιναν δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά τους σταμάτησαν τα δοκάρια. Στο σουτ του Αντίνο στο 38’ και στο πλασέ του Λιβάι Γκαρσία δύο λεπτά αργότερα.
Ο κορυφαίος των πράσινων Σαντίνο Αντίνο ήταν αυτός που διπλασίασε το προβάδισμά τους στο 48′ με ατομική ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κάνγκουα για κλωτσιά στον Κοϊτά, αλλά η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα και γνώρισε άλλη μία ήττα.
Αστέρας AKTOR – ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στην Τούμπα με το σουτ του Εντιαγέ στο 8ο λεπτό. Όμως ο Αστέρας AKTOR ισοφάρισε στο 39’ με την κεφαλιά του Κιμπιόκα. Ο Κένι αποβλήθηκε στο 63’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κουρμπέλη. Στο 73’ ο Μπρόρσον πήρε την ίδια διαδρομή με αποβολή για την ανατροπή του Μύθου.
Ο ΠΑΟΚ λυτρώθηκε στο 87’ όταν ο Μύθου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά το πλασέ του Μπάνζα.
Λεβαδειακός – Άρης
Το σουτ του Γιώργου Νίκα στο 8ο λεπτό στη Λιβαδειά δεν σήμανε απλά το 1 – 0 για τον Λεβαδειακό.
Ήταν το πρώτο γκολ των Βοιωτών στο φετινό πρωτάθλημα. Αποδείχτηκε ευεργετικό, αφού ακολούθησαν άλλα δύο. Με το εύστοχο πέναλτι του Μάριου Βήχου στο 41’ και με το πλασέ του Πάντεα στο 87’ για το 3 – 0 σε βάρος του Άρη.
Παναιτωλικός – ΟΦΗ
Ο Κενάν Κόντρο σκόραρε στο 89’ και επέτρεψε στον ΟΦΗ να φύγει νικητής από το Αγρίνιο με 1 – 0 κόντρα στον Παναιτωλικό.
Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια Ατρόμητος – Βόλος και Καλαμάτα – Ηρακλής.