Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Ολόκληρη η Αττική «χορεύει«στους ρυθμούς του

15.10.2021 | 20:19 Eνσωμάτωση

Από χθες η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνταράσσει ολόκληρη την Αττική.

Η Αττική χτυπήθηκε αλύπητα από την κακοκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα, στο Χαλάνδρι έπεσε μπαλκόνι από την ισχυρή βροχόπτωση, στον Κολωνό κάτοικοι βγήκαν με κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους ή με όποιο άλλο πλωτό μέσο είχαν, ενώ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι η οδός Ηφαίστου μετατράπηκε σε χείμαρρο.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Βενετία..ο Κολωνός

Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην οδό Αντιγόνης παραμένει για δεύτερη μέρα στα λασπόνερα.

Οι κάτοικοι της περιοχής έβγαλαν κανό για να πάνε από τα σπίτια στα καταστήματα τους , ενώ συνέργεια του δημου κάνουν απαντληση υδάτων.

Έπεσε μπαλκόνι στο Χαλάνδρι

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στο Χαλάνδρι καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ η πολυκατοικία εκκενώθηκε για να εξεταστεί η στατικότητα του κτιρίου.

Παγκράτι – Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο

Από τη νεα καταιγίδα που επληξε το μεσημέρι την Αθηνα έπεσε ένα δεντρο επανω σε παρακαρισμένο αυτοκίνητο στο Παγκράτι στην οδό Σπύρου Μερκούρη.

Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια έγιναν από το πρωί στην Καλλιθέα και στις Τζιτζιφιες ενώ ζημιές υπέστη και νηπιαγωγείο στην ίδια περιοχή.

Κλείνει ο Κηφισός

Νωρίτερα στη μια τα ξημερώματα και μέχρι τις 6 το πρωί διακόπηκε η κυκλοφορία σε Κηφισό και παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ποτάμι το Μοναστηράκι

Τεράστια προβλήματα παιδιά στο κέντρο της Αθήνας τεράστια.

30 εκατομμύρια τόνοι νερού έπεσαν χθες στη λεκάνη του Κηφισού, που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου Αττικής, σύμφωνα με τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/10/2021