EPISODE 422

EPISODE 422

ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑ ΣΤΟ TRACTION!

‘Ολοι τσουγκρίζουν αυγά το Πάσχα. Οι συνεργάτες της εκπομπής, θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. ‘Ετσι, στο Traction που θα μεταδοθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 13:15, με τον Κώστα  Στεφανή, δοκίμασαν να τσουγκρίσουν… κόκκινα αυτοκίνητα! Ακούγεται επικίνδυνο και είναι! Σχεδίασαν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας: ειδικό χώρο σε πίστα, σωστό εξοπλισμό, ένα ασθενοφόρο και την Πυροσβεστική. Το πανδαιμόνιο που ακολούθησε και η γεμάτη πίστα με τα εκατοντάδες κομμάτια αυτοκινήτων που πετάγονταν, δεν περιγράφονται με λέξεις. Μην χάσετε το άκρως διασκεδαστικό γύρισμα του Traction.

Δείτε ακόμη στο Traction:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Μια βδομάδα πριν τη μεγάλη έξοδο του Πάσχα, το Traction παρουσιάζει για πρώτη φορά, το συγκλονιστικό βίντεο του οργανισμού TAC, που μετρά 20 χρόνια ενεργούς προσφοράς στον τομέα της πρόληψης ατυχημάτων διεθνώς. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα και μπορεί να σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που οδηγείτε, μια για πάντα!

Από τα παλαιότερα χρόνια, οι κατασκευάστριες εταιρείες, προσπαθούσαν να εξελίξουν πρωτοποριακά, για εκείνη την εποχή, συστήματα ασφαλείας που αφορούσαν τον οδηγό και τους επιβαίνοντες. Η εκπομπή θα σας δείξει ανεκτίμητα ασπρόμαυρα φιλμάκια, από τα πρώτα crash test μιας άλλης εποχής.

«Traction» με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 17 Απριλίου στις 13:15, στο Mega.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς

Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions