Επεισόδια Περιγραφή Podcasts ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του MEGA που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη.

Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη. Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας πει την πιο δυναμική «MEGA Καλημέρα»!

 

Αρχισυνταξία: Γιώργος Μπέζας

Βοηθός ΑρχισυντάκτΗ: Χριστίνα Πατσιώκα

Σκηνοθέτης: Νατάσσα Ιωάννου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Βότσκαρης

Δ/ντής Παραγωγής: Γρηγόρης Νιζάμης

Βοηθός Παραγωγής:  Δημήτρης Παπαγεωργίου

Executive Producer: Κεβόρκ Σαρκισιαν

Head Of Production:Αντώνης Μάτσος

MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ – Διαγωνισμός από 08.01.2024 έως 12.01.2024 

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό, με δώρο μία κουζίνα αξίας 3.000 ευρώ από τη Home Cucine, θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής που θα μεταδοθεί στις 08.01.2024 και από την πρώτη παρουσίαση του διαγωνισμού και θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής της 12.01.2024 και ώρα 09.40 και θα ακολουθήσει στο πλαίσιο του ίδιου επεισοδίου η ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.  

Η εταιρεία Home Cucine προσφέρει στον νικητή μία κουζίνα αξίας 3000 ευρώ, της επιλογής του νικητή, με δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Το δώρο περιλαμβάνει μόνο τα έπιπλα της κουζίνας και όχι συσκευές. Οι εργασίες-προετοιμασίες του χώρου για την τοποθέτηση της κουζίνας επιβαρύνουν τον νικητή (τυχόν αποξήλωση παλαιάς κουζίνας, βάψιμο, μετατροπές που επιθυμεί ο νικητής σε παροχές νερού και ρεύματος).  

Για τους όρους του διαγωνισμού πατήστε εδώ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Η Ελεονώρα Μελέτη εστιάζει στην ουσία των ανθρώπινων συμπεριφορών και όχι στην επιφάνεια. Ανακαλύπτει με τη βοήθεια ειδικών της επιστήμης της ψυχολογίας γιατί οι άνθρωποι φέρονται, σκέφτονται και αισθάνονται με τον τρόπο που φέρονται, σκέφτονται και αισθάνονται.

Βρείτε νέο επεισόδιο κάθε δεύτερη Τετάρτη στο Spotify και Apple Podcasts.

Το podcast “Μελέτησέ το” είναι μια παραγωγή της Alter Ego Media.