EPISODE 418

EPISODE 418 

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ… «ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ»?

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με το επίκαιρο θέμα της ανακύκλωσης αυτοκινήτων ασχολείται η εκπομπή Traction με τον Κώστα  Στεφανή, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 13:15.

Στη χώρα μας κυκλοφορούν σήμερα πάνω από 1,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα, ηλικίας άνω των 15 ετών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στον Δήμο Αθηναίων περίπου 1.500 οχήματα καταλαμβάνουν μόνιμες θέσεις στάθμευσης, γιατί κάποιοι

ιδιοκτήτες επιλέγουν να αφήσουν το παλιό τους όχημα στον δρόμο.

Τί μπορούμε να κάνουμε όταν το  αυτοκίνητό μας ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του; Ποιός μπορεί να παραλάβει το παλιό όχημά μας, πού καταλήγει και με ποιό τρόπο επιτυγχάνεται η ανακύκλωσή του;

Τί κάνουμε για τη διαγραφή του από τα μητρώα και πώς ο ιδιοκτήτης δεν επιβαρύνεται με τα τέλη κυκλοφορίας αν δεν το χρησιμοποιεί και δεν επιθυμεί να το αποσύρει; Δείτε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες στην εκπομπή Traction.

Δείτε ακόμη στο Traction:

CITROEN C4-ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Η δυναμική του σχεδίαση, οι άνετοι χώροι και τα ποιοτικά υλικά του, φέρνουν το νέο ανανεωμένο C4 σε ακόμη  υψηλότερη βαθμίδα. Δείτε την αναλυτική του παρουσίαση.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ  ΤΟ ΝΕΟ OPEL CORSA 2011 FACELIFT

Με κυριότερες αλλαγές τον κινητήρα μειωμένης κατανάλωσης, το νέο προφυλακτήρα  και τους νέας σχεδίασης προβολείς ομίχλης, το νέο μοντέλο αποτελεί μια καλή οικονομική πρόταση.

  RINSPEED BAMBOO-Τρελό buggy

‘Ενα "καλοκαιρινό" πρωτότυπο όχημα, που παραπέμπει στη δεκαετία του ’70, υπακούοντας παράλληλα στις σύγχρονες οικολογικές επιταγές, αποκάλυψε η Rinspeed στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Το BamΒoo, όπως ονομάζεται, σχεδιάστηκε από τον James Rizzi, καλλιτέχνη της ποπ σκηνής. Είναι ηλεκτροκίνητο, ευάερο, τετραθέσιο και διαθέτει χώρο για αναδιπλούμενα ποδήλατα.

«Traction» με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 13:15, στο Mega.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς

Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions