EPISODE 423

EPISODE 423

Στο Traction με τον Κώστα  Στεφανή, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 1 Μαΐου στις 13:15, η φετινή Πρωτομαγιά δεν είναι μόνο εργατική, αλλά και οικολογική. Οι συνεργάτες της εκπομπής, πηγαίνουν στο βουνό με οχήματα μηδενικών ρύπων για να γιορτάσουν τον Μάη.  Τα ποδήλατα είναι η τέλεια λύση.  ‘Εχουν εξελιχθεί τόσο, ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη.

Ποδήλατα πόλης, βουνού, αγωνιστικά, με αναρτήσεις, ταχύτητες, δισκόφρενα και ειδικά ελαστικά. Και επειδή το ποδήλατο είναι η λύση για άσκηση, για καλύτερη υγεία, για μια πιο πράσινη πόλη αλλά και μια διέξοδο από τη ρουτίνα, ακολουθούν μερικές χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τους δίκυκλους φίλους μας:

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΛΗΣ

Τα ποδήλατα πόλης, έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ διαδεδομένα και στη χώρα μας. Τα ποδήλατα πόλης απευθύνονται στον κόσμο που θέλει να ξεκινήσει το ποδήλατο για την εξάσκησή του, να κάνει κοντινές βόλτες για αρχή, αλλά και πιο μακρινές όταν αρχίζει και γυμνάζεται όλο και περισσότερο. Επίσης, τα ποδήλατα πόλης θα κινηθούν άνετα και σε κάποιους ήπιους χωματόδρομους.

Χωρίς ανάρτηση γι’αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν το ποδήλατο ή να το ξαναθυμηθούν. Καλό για τα πρώτα βήματα της καλυτέρευσης της φυσικής μας κατάστασης.

Με εμπρόσθια ανάρτηση. Για το χομπίστα που θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην πόλη αλλά δεν θα πει όχι και στον ήπιο χωματόδρομο της εξοχής, όταν θα το πάρει μαζί του για το Σαββατοκύριακο.

Σπαστό ποδήλατο πόλης. Από το σπίτι στο σταθμό του Τραμ και του Metro, διπλώστε το, επιβιβαστείτε, ξεδιπλώστε, ποδηλατήστε μέσα στην πόλη και πάρτε το μαζί σας στο γραφείο. Στις διακοπές πάρτε το μαζί και απολαύστε τη βόλτα στο νησί πάνω με ένα από τα πιο cool πτυσσόμενα ποδήλατα της αγοράς.

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΒΟΥΝΟΥ

Τα ποδήλατα με τα πιο τρακτερωτά λάστιχα και τις αναρτήσεις.

Με δισκόφρενα. Για το βουνό αλλά γιατί όχι και για την πόλη για όσους τα πεζοδρόμια είναι μια πρόκληση. ‘Οταν βρέχει, μην το φοβηθείτε, τα δισκόφρενά του θα σας ανταμείψουν.

Ποδήλατο με δύο αναρτήσεις, εμπρός και πίσω και τίποτε δεν είναι εμπόδιο σε μια βουνίσια διαδρομή. Ανεβαίνει, κατεβαίνει και η άνεση είναι το χαρακτηριστικό του χάρισμα.

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΡΟΜΟΥ

Τα "αγωνιστικά" ποδήλατα, γίνονται σιγά σιγά από τους καλύτερους φίλους αυτών που δοκίμασαν τα ποδήλατα πόλης, ανέβηκαν τα βουνά και θέλουν να πάνε μακρύτερα και γρηγορότερα. ‘Ερχονται σαν φυσική συνέχεια στην αναζήτηση για καλυτέρευση της φυσικής κατάστασης ενός ποδηλάτη.

Επίσης, οι συνεργάτες της εκπομπής, οδηγούν και μας παρουσιάζουν μερικά από τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά και λειτουργικά μοντέλα, όπως το Specialized Fuse, το Ideal VSR PRO, τοVanmoof No5 και το Segway X2.

Φυσικά, η ομάδα της εκπομπής μάζεψε λουλούδια και έφτιαξε στεφάνια. Αλλά, τι σχέση είχε η εμφάνιση ενός θηριώδες Hummer H3, σε όλα αυτά, θα το δείτε στη συνέχεια επί της οθόνης…

Δείτε ακόμη στο Traction:

Το νέο Citroen DS3 R3

Το νέο DS3 R3 συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με την προσιτή τιμή. Στην κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία από τα αυτοκίνητα παραγωγής και αγωνιστικά εξαρτήματα. Δείτε την αναλυτική του παρουσίαση.

«Traction» με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 1 Μαΐου στις 13:15, στο Mega.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Σκηνοθεσία: Νίκος B. Κροντηράς

Εκτέλεση παραγωγής: On Productions – Noir Productions

http://www.megatv.com/