Σπίτι με το Mega

Σπίτι με το Mega
Επεισόδια Περιγραφή ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, ο λόγος για να μείνουμε εντός και να απολαύσουμε μοναδικά μουσικά ταξίδια.

Λαμπερή οικοδέσποινα και φέτος η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις τηλεοπτική διαδρομή. Η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, που τιμά με εξαιρετικό τρόπο τους καλεσμένους της, αναδεικνύει τις πιο φωτεινές πλευρές τους και εκμαιεύει με ευαισθησία τις πιο συγκινητικές ιστορίες τους. Μαζί της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, θα είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος. Ο καταξιωμένος δημιουργός, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον ρόλο: θα μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, ανεβαίνοντας στη σκηνή και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή.

Το «Σπίτι με το MEGA» ήταν εκεί για εμάς, σαν το πιο φιλόξενο σπίτι, όταν δεν είχαμε πού αλλού να πάμε για να περάσουμε καλά: στις δύσκολες και μοναχικές βραδιές της καραντίνας, πλημμύρισε τα δικά μας σπίτια με χαμόγελα, ειλικρινείς κουβέντες και άφθονη μουσική. Όλα αυτά τα χρόνια, το κατώφλι του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέσα από εκπομπές αφιερωμένες στο καλό τραγούδι όλων των ειδών.

Σπουδαίοι ερμηνευτές που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη δισκογραφία, αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες, μουσικά αφιερώματα σε καταξιωμένους συνθέτες αλλά και θεματικές βραδιές που θα μας ξεσηκώσουν, όλα και όλοι θα χωρέσουν για μία ακόμη σεζόν σε αυτό το «Σπίτι».

Το πιο φιλόξενο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγει ξανά τις πόρτες του!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Σημείωση: Οι εκπομπές της σαιζόν 2021 -22 δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στο WebTV.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού